Uusi Nuorten Agenda 2030-ryhmä on valittu. Ryhmä on pyritty koostamaan mahdollisimman tasaisesti huomioiden hakijoiden kokemus, motivaatio, maantieteellinen ja sukupuolten välinen edustavuus sekä taustaorganisaatioiden tasapuolisuus. 

 

Nuorten Agenda2030-ryhmällä on kaksi tavoitetta: edistää kestävän kehityksen tietoisuuden lisääntymistä ja tavoitteiden toteutumista eri puolilla Suomea sekä osallistua kansalliseen keskusteluun kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi Suomessa ja globaalisti, erityisesti osana Suomen kestävän kehityksen toimikunnan työtä.

 

Allianssin hallitus valitsi ryhmälle kaksi tasa-arvoista puheenjohtajaa. 

Mohamed Yousif Mohamed Ibrahim / Puheenjohtaja – myousifmibrahim@gmail.com

Paula Pättikangas / Puheenjohtaja – pattikangaspaula@gmail.com

 

 

 

 

Share This