Toimintasali

Pääsalin viereisessä salissa, sekä lämpiössä lounaan yhteydessä, järjestetään erilaista toiminnallista ohjelmaa 12:20–15:50 välisenä aikana. Salissa saa liikkua vapaasti. Löydät alta toimintaa järjestävät tahot ja pääset kurkkaamaan, mitä kaikkea on tarjolla. Osa ohjelmasta jätetään kuitenkin vielä yllätykseksi itse tapahtumapäivää varten!

Nuorten Agenda 2030 –ryhmä

Kuka oli koko ilmastokokouksen takana? Entä mikä on Agenda2030? Tule, niin me kerrotaan!

Valtioneuvoston kanslia ja Sitra

Mikä on henkilökohtainen hiilijalanjälkesi ja miten sitä voisi pienentää? Tule testaamaan arkesi ilmastovaikutukset ja haasta itsesi niiden pienentämiseen.

Spark Sustainability

Kumpi kannattaa – tämä vai tuo? Spark Sustainability demonstroi erilaisten ilmastoratkaisujen tehokkuutta fyysisesti liikkuen.

WWF:n ja UNR:n työpaja

Kiinnostaako sinua luonnon monimuotoisuus Suomessa? Miten ilmastonmuutos vaikuttaa luontoomme täällä pohjoisessa? Tule työstämään WWF:n ja Nuorten Pohjoismaiden Neuvoston kanssa tulevaisuuden biodiversiteettitavoitteita ja pohtimaan miten ruuantuotanto vaikuttaa luonnon monimuotoisuuteen Suomessa. Työpaja pidetään lämpiössä 14:30-16:00.

Plan International Suomi

Plan vie sinut maailmanympärysmatkalle tutustumaan ilmastonmuutoksen vaikutuksiin globaalin etelän tyttöjen näkökulmasta.

My2050

Alkoivatko sisätilat väsyttämään? Kerää kaverit kasaan ja lähde Finlandia-talon ympäristöön My2050 seikkailupelin johdolla.

Nuorisovaltuustojen liitto

Nuorisovaltuustolaiset auttavat sinua tekemään kunta-aloitteen omaan kuntaasi. Vaikuttaminen ei ole koskaan ollut näin helppoa!

Ilmastoveivi

Mikä on Ilmastoveivi? No, se on vaatimattomasti Suomen suurin kansanliike EU:n ilmastopolitiikan muuttumiseksi – liity mukaan veivaamaan Meidän Ilmasto2030 -tapahtumassa.

Pohjola-Nordenin Nuorisoliitto

Mitä pohjoismaisen luonnon monimuotoisuus merkitsee sinulle? Tule oppimaan lisää lajien vaikutuksesta hauraan pohjoismaiseen luontoon ja antamaan pohjoismaisille kansanedustajille eväät ensi vuoden globaaliin biodiversiteettikonferenssiin!

Kuntarahoitus

Nyt lähetetään kuntapäättäjille viesti nuorilta! Mitä sinä odotat tulevaisuuden kunnilta ja kaupungeilta? Osallistu kirjoittamalla seinään oma viestisi kuntapäättäjälle. Ja siis kyllä, nyt on seinään kirjoittaminen sallittua!

Mikä vitun ilmastonmuutos!?

Supersuositut Mitä Vittua -podcastin Briksu ja Passu nauhoittavat lämpiössä kello 12:30–13:15 jakson siitä, miksi ilmastonmuutos on feministinen ja antirasistinen taistelu.

YK-nuoret

Mietityttääkö ilmasto-oikeudenmukaisuus? YK-nuorten ständillä pääset tutustumaan teemaan sukupolvien välillä ja haastamaan vaikka omat vanhempasi tai opettajasi mukaan toimimaan ilmaston puolesta!

Euroopan parlamentin toimisto

Mikä on meppi ja mitä EU tekee ilmastonmuutoksen eteen? Nyt voit kysyä ihan itse! Pääset chattailemaan meppien kanssa lämpiössä kello 13:30–14:30 tai kysymään lisää kevään EU-vaaleista toimintasalin puolella.

4H:n nuoristotoimikunta

Kiinnostaako ruoka? Niin meitäkin! Tule sukeltamaan kestävien ruokajärjestelmien maailmaan kanssamme.

Partiolaiset

Suomen suurin nuorisojärjestö tuo luonnon keskelle Finlandia-taloa. Tule hetkeksi hengähtämään ja pohtimaan luonnon merkitystä tässä kaikessa.

Helsingin kaupungin nuorisotoimi

Ahdistaako ilmasto? Tule tapaamaan Helsingin kaupungin nuoriso-ohjaajia, joiden kanssa voit keskustella siitä ja kaikesta muustakin!


Share This