Uusi Nuorten Agenda 2030-ryhmä on valittu. Ryhmä on pyritty koostamaan mahdollisimman tasaisesti huomioiden hakijoiden kokemus, motivaatio, maantieteellinen ja sukupuolten välinen edustavuus sekä taustaorganisaatioiden tasapuolisuus. 

Nuorten Agenda2030-ryhmällä on kaksi tavoitetta: edistää kestävän kehityksen tietoisuuden lisääntymistä ja tavoitteiden toteutumista eri puolilla Suomea sekä osallistua kansalliseen keskusteluun kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi Suomessa ja globaalisti, erityisesti osana Suomen kestävän kehityksen toimikunnan työtä.

Ryhmän jäsenet 2023-2024

Puheenjohtajisto

 • Karoliina Vaakanainen
 • Saana Ylikruuvi

Muut jäsenet

 • Aaro Angerpuro
 • Alma Jokinen
 • Alisa Torkko
 • Eeva Ylikoski
 • Siru Nuutinen
 • Shifa Abdi
 • Jenni Halonen
 • Lotta Salminen
 • Rosa Ihalainen (viestintävastaava)
 • Vilho Ruokolainen (viestintävastaava)
 • Hanna Höijer (viestintävastaava)
 • Sonja Sirviö (viestintävastaava)
 • Laura Hurskainen (tapahtumavastaava)

Yhteydenotot: info@nuortenagenda2030.fi

Share This