Uusi Nuorten Agenda 2030-ryhmä on valittu. Ryhmä on pyritty koostamaan mahdollisimman tasaisesti huomioiden hakijoiden kokemus, motivaatio, maantieteellinen ja sukupuolten välinen edustavuus sekä taustaorganisaatioiden tasapuolisuus. 

Nuorten Agenda2030-ryhmällä on kaksi tavoitetta: edistää kestävän kehityksen tietoisuuden lisääntymistä ja tavoitteiden toteutumista eri puolilla Suomea sekä osallistua kansalliseen keskusteluun kestävän yhteiskunnan rakentamiseksi Suomessa ja globaalisti, erityisesti osana Suomen kestävän kehityksen toimikunnan työtä.

Ryhmän jäsenet 2022-2023

Puheenjohtajisto

 • Paula Pättikangas – pattikangaspaula@gmail.com
 • Saana Ylikruuvi – saana.ylikruuvi@gmail.com

Muut jäsenet

 • Aaro Angerpuro
 • Alisa Torkko
 • Alma Jokinen
 • August Kiattrakoolchai
 • Eeva Ylikoski
 • Emma Merikanto
 • Hanna Höijer (viestintävastaava)
 • Ida Parkkinen
 • Joona Jokilampi
 • Lotta Salminen
 • Samuel Dreyer
 • Sekeriya Duale
 • Sonja Sirviö (viestintävastaava)
Share This